ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από τον Αρκαδικό

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Αρκαδικού γι' αυτούς που συνέβαλαν στην διεξαγωγή του 4ου SEFA BASKETBALL CAMP.

 

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Το «4ο SEFA BASKETBALL CAMP», έριξε την αυλαία του και η ΚΑΕ Αρκαδικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην τέλεση αυτού του τετραήμερου event.

Θα πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στον μεγάλο χορηγό του CAMP, την εταιρία FYFFES (μπανάνες) και τον συμπατριώτη μας κ. Αθανάσιο Γκλίνο, για την συνεχή βοήθεια του στην ομάδα μας.

Σε καιρούς δύσκολους, αγόρια και κορίτσια όλων των ηλικιών βρήκαν την ευκαιρία να ζήσουν τέσσερις ημέρες γεμάτες μπάσκετ, να μάθουν τα μυστικά του αγαπημένου τους αθλήματος και κυρίως να έρθουν σε επαφή με αθλητές και προπονητές που έχουν την δική τους ξεχωριστή πορεία στο χώρο.

Το χαμόγελο και ικανοποίηση των παιδιών αυτών είναι η δική μας ανταμοιβή για όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Μια προσπάθεια, που χωρίς την δική σας βοήθεια θα ήταν διαφορετική. Για τον λόγο αυτό, η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Αρκαδικού θέλει να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και έναν έναν ξεχωριστά που στήριξε αυτόν τον διαφορετικό… τετραήμερο «αγώνα».

Ελπίδα όλων μας, να είστε κοντά μας και στο άμεσο μέλλον, καθώς ο Αρκαδικός θα συνεχίσει την πορεία που έχει χαράξει όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώντας να φέρει όλο και περισσότερα παιδιά στην τεράστια μπασκετική οικογένεια!"

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων