ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η επιστροφή του Καστρίτη (PHOTOS)

Με τον Γιάννη Καστρίτη να είναι το κεντρικό πρόσωπο, στην επιστροφή του στο ΔΑΚ Τρίπολης, συνεχίστηκε η τρίτη ημέρα του SEFA Basketball Camp.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα είναι στον πάγκο της Κύμης, βρέθηκε σε πάρα πολύ γνωστά λημέρια, συνάντησε τους Άκη Καλλινικίδη, Βασίλη Καββαδά και Χριστόφορο Στεφανίδη, ενώ μίλησε και στα παιδιά που έδειχναν ικανοποιημένα που τον συναντούσαν ξανά.


Το βάρος της προπόνησης έπεσε στην δεξιοτεχνία με αλλά και σε αμυντικές συνεργασίες με τους τρεις εν ενεργεία αθλητές να λαμβάνουν μέρος στα προγράμματα μαζί με τα παιδιά και ουσιαστικά να κλέβουν την παράσταση χαρίζοντας στους μικρούς φίλους του μπάσκετ την ευκαιρία να δουν όμορφες φάσεις αλλά και να αγωνιστούν μαζί με κορυφαίους παίχτες του Ελληνικού μπάσκετ.


Εντυπωσιακά καρφώματα, πολύ παιχνίδι, και χαμόγελα πλημμύρισαν το παρκέ του ΔΑΚ Τρίπολης με τα παιδιά να απολαμβάνουν το Κυριακάτικο απόγευμα τους συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την γνώση.

 


Το 4ο SEFA Basketball Camp ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια, διαγωνισμούς, πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά του camp. Παράλληλα ο Γιάννης Καστρίτης βραβεύτηκε από τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας, επί σειρά ετών, Χρήστο Δεδούση.

 

 

φωτογραφίες: arcadikosbc.gr

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων