ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Παρέμεινε στην Α2 ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός αντιμετώπισε εκτός έδρας το Ηράκλειο, προκειμένου να κάνει το 3-1 στη σειρά των Play Out και να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Α2. Τελικά, τα κατάφερε καθώς επικράτησε της τοπικής ομάδας, με 75-66.

 

 

Οι "κυανόλευκοι" πέτυχαν τον στόχο τους καθώς έφτασαν στη νίκη με 75-66. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν αποφασισμένοι για να καθαρίσουν τον αγώνα και να παραμείνουν στην κατηγορία, με αποτέλεσμα να πάρουν ένα προβάδισμα με διαφορά επτά πόντων (17-24).

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Στο 14' της αναμέτρησης ο Αρκαδικός ανέβασε στροφές και κατάφερε να χτίσει μεγαλύτερη διαφορά, φτάνοντας στο 19-33. Η ομάδα ήταν σωστά διαβασμένη και με την πολύ καλή της αμυντική παρουσία εμπόδιζε το Ηράκλειο στο να φτάσει σ' εύκολα καλάθια.

 

Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου να προηγείται στο σκορ με 41-31.

 

Στη συνέχεια οι "κυανόλευκοι" συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Στο 27' της αναμέτρησης το Ηράκλειο εξακολουθούσε να ήταν πίσω στο σκορ με 39-52, με τον Αρκαδικό να ήταν το απόλυτο αφεντικό στον αγώνα.

 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό για την ομάδα του Αρκαδικού, καθώς επικράτησε με 75-66 και έκανε το 3-1 στην σειρά των Play Out, εξασφαλίζοντας παράλληλα την παραμονή της και για τη νέα χρονιά στην Α2.

 

 

Τα δεκάλεπτα: 17-24, 31-41, 44-57, 66-75

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων