ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με τον Κοψαύτη στο Ηράκλειο ο Αρκαδικός

Στην Κρήτη βρίσκεται η ομάδα του Αρκαδικού προκειμένου να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με το Ηράκλειο το Σάββατο (13/05, 17:00). Ο Γιώργος Κοψαύτης ακολούθησε κι αυτός την αποστολή των κυανόλευκων προκειμένου να στηρίξει το έργο των συμπαικτών του.

 

 

Όπως αναφέρει κι η επίσημη ιστοσελίδα του Αρκαδικού:

 

"Η ομάδα μας βρίσκεται από το πρωί Παρασκευής στη Κρήτη κα πριν από λίγη ώρα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στα Δύο Αοράκια για το κρίσιμο παιχνίδι του με την ομάδα του Ηρακλείου  

 

Ο Γιάννης Διαμαντακός είδε όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι εκτός από τους Μάριο Τσέλλο και Παναγιώτη Απέργη που δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω των μαθητικών εξετάσεων που συμμετέχουν, Τέλος στο Ηράκλειο βρίσκεται και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κοψαύτης καθώς θέλει και αυτός να εμψυχώσει και να στηρίξει τους συμπαίκτες του με κάθε τρόπο".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων