ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διαμαντάκος: ''Στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας''

Ο Αρκαδικός έκανε ακόμα ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play-out κερδίζοντας τον Εθνικό με 89 – 87. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Αρκαδικού μετά το τέλος του αγώνα.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Διαμαντάκος:

 

«Σήμερα ο Εθνικός επιθετικά και ιδιαίτερα από το τρίποντο βρέθηκε σε μια πολύ καλή μέρα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Αποφασιστικό ρόλο για να κερδίσουμε τον αγώνα έπαιξε ρόλο η θέληση και το πάθος που είχαμε. Βαθμολογικά έστω και αν δεν αλλάζουν πολλά πράγματα η νίκη αυτή έχει την αξία της. Έχουμε ακόμα τρεις αγωνιστικές που πρέπει να διατηρήσουμε το πάθος και την αποφασιστικότητα στο βαθμό που είχαμε σήμερα. Σίγουρα και απαραίτητα αφήνοντας κατά μέρος τρόπους προσέγγισης της παρουσίας μας εδώ που είναι εντελώς λάθος αλλά και συμπεριφορές που επίσης είναι εντελώς λάθος και θα στοιχίσουν θεωρώ ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Αυτές οι συμπεριφορές και αυτοί οι τρόποι προσέγγισης της παρουσίας του καθενός εδώ μπορεί να στοιχίσουν για την ομάδα και για μία ολόκληρη πόλη».

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων