ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι ήρωες του Αρκαδικού… πίσω από τα φώτα

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Αρκαδικού, ευχαριστώντας τον γιατρό και τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας για την άμεση αντιμετώπιση των τραυματισμών των παικτών.

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Η ανακοίνωση:

"Το ιατρικό δελτίο της ομάδας μας την προηγούμενη εβδομάδα ήταν κάτι παραπάνω από γεμάτο . Οι δύο σοβαροί τραυματισμοί των Τζουγκαράκη και Καραμαλέγκου στην αναμέτρηση με τον Φάρο , συμπεριλαμβανομένων και τους Ρεντίκας –Ναούμη πονοκεφάλιαζαν αρκετά τον coach Γιάννη Διαμαντάκο . Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, όπως κάθε φορά, κατέβαλε και αυτή την εβδομάδα κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των αθλητών θέτοντάς τους στη διάθεση του προπονητή τους  πριν την αναμέτρηση με τον Αμύντα .

Ο χειρουργός  ορθοπεδικός Γιώργος Τσακωτός και ο φυσικοθεραπευτής  Χρήστος Δεδούσης, έδωσαν και αυτοί τον δικό τους αγώνα για τον Αρκαδικό πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη.

 

Συγχαρητήρια!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων