ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αρκαδικός, ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας κόντρα στον Αμύντα, γι' ακόμα ένα παιχνίδι, τονίζοντας πως η παρουσία του είναι απαραίτητη και στις επόμενες αναμετρήσεις.

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Οι παίκτες, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση του Αρκαδικού θέλουν να πουν ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε κάθε έναν από εσάς που βρεθήκατε στο ΔΑΚ Τρίπολης  και δημιουργήσατε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα για την ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Αμύντα.

Για άλλο ένα παιχνίδι η στήριξή σας ήταν κάτι παραπάνω από καταπληκτική,για άλλο ένα παιχνίδι μας δώσατε τρομερή ενέργεια για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Η στήριξή σας σημαίνει πολλά για εμάς και θέλουμε να σας δούμε και στις επόμενες αναμετρήσεις για να πετύχουμε ΟΛΟΙ μαζί το στόχο μας".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων