ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσακαλέρης: "Στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς"

Ο Ευθύμης Τσακαλέρης μίλησε για το παιχνίδι με τον Αμύντα , την επίτευξη του στόχου της ομάδας και για το πρωτάθλημα της Α2. Διαβάστε τι δήλωσε ο Power Forward του Αρκαδικού.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα

Κρίσιμη αναμέτρηση με τον Αμύντα , ειναι κομβικο αυτό το παιχνίδι για τον Αρκαδικο;

"Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, το παιχνίδι με τον Αμύντα είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρεις και είμαι σίγουρος πως μαζί με τη συμπαράσταση του κόσμου μας θα τα καταφέρουμε".

Ο Αρκαδικός θa πετύχει τον στόχο του;

"Από την μεριά μας έχουμε κάποια παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουε μέσα στην έδρα μας ώστε να διεκδικήσουμε την αποφυγή των play out. Η  αλήθεια είναι ότι δεν εξαρτάται  100% πλέον από εμάς , αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς καθώς έχουμε ποιοτικό ρόστερ που αποδίδει καλό μπάσκετ".

Πως βλέπεις έως σήμερα το πρωτάθλημα της Α2;

 

"Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο με πολλές δυνατές ομάδες με πολύ δυνατά και ωραία παιχνίδια και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι έτσι".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων