ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Με την βοήθεια του κόσμου να φτάσουμε στη νίκη"

Ο Γιάννης Διαμαντάκος, μίλησε για την αναμέτρηση του Αρκαδικού, με την ΑΕΛ το Σάββατο (18/02, 17:00), τονίζοντας πως η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους "κυανόλευκους".

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

 

"Η ΑΕΛ παρά το άσχημο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Βασικό της όπλο είναι η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, είτε μέσα από το καλάθι, είτε από το τρίποντο. Η ήττα του πρώτου γύρου είχε πληγώσει τον εγωισμό μας όμως πλέον μιλάμε για ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Πέραν όλων των παραπάνω βασικό ζητούμενο για εμάς είναι οι δύο βαθμοί της νίκης και αυτό μόνο βάσει συγκεκριμένων παραγόντων μπορεί να συμβεί: Με πάθος και αυταπάρνηση στην άμυνα και με τη βοήθεια του κόσμου μας που έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων