ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια"

Ο Σωκράτης Ναούμης, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, στάθηκε στο γεγονός πως ο Αρκαδικός γνωρίζει ήττες, στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παρουσιαστούν πιο συγκεντρωμένοι στη συνέχεια.

 

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Είχαμε έρθει προετοιμασμένοι για το παιχνίδι αυτό. Ξεκινήσαμε δυνατά ωστόσο στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν και τόσο καλοί ωστόσο στα αποδυτήρια ηρεμήσαμε και συγκεντρωθήκαμε ξανά στις απαιτήσεις του αγώνα.  Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε πάρα πολύ καλά κάνοντας αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας. Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε το προβάδισμα όμως στα τελευταία λεπτά κάποιες λανθασμένες επιλογές μας στέρησαν το διπλό που θα ήταν μεγάλης σημασίας για εμάς".

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

Για τις ήττες στα τελευταία λεπτά από δυνατούς αντιπάλους: "Έχουμε κάνει ήττες από ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία στο τέλος και στις λεπτομέρειες. Στα τελευταία λεπτά πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε πιο καλές επιλογές και να μην βιαζόμαστε στην επίθεση. Πλέον όμως κοιτάμε μπροστά, σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι γιατί ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΛ. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μες την εβδομάδα, να προετοιμαστούμε κατάλληλα καθώς το παιχνίδι που ακολουθεί είναι πολύ σημαντικό για εμάς για μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη που χρειαζόμαστε".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων