ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άδικη ήττα για τον Αρκαδικό από τον Δούκα

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Αρκαδικός γνώρισε την ήττα από τον Δούκα στην παράταση με 76-80, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 67-67 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.

 

 

Οι παίκτες του Γιάννη Διαμαντάκου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση στο κλειστό της Τρίπολης δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική της Α2.

 

Αρκαδικός (Διαμαντάκος): Καραμαλέγκος 17 (1), Πίνης 6 (2), Τσακαλέρης 7 (2), Κουρέπης 5, Σπυριδάκης 3 (1), Προδρόμου 7 (1), Ναούμης 4 (1), Ρεντίκας 11 (1), Γαρμπής, Τζουγκαράκης 16. 

 

Δούκας (Τζήμας): Κυρίτσης 30 (1), Μιλεντίγεβιτς 7 (1), Κουκάς 1, Τζιάλλας, Ράπτης 2, Καραμπάτσος, Κανονίδης 1, Κομποδιέτας 11 (3), Μολφέτας, Ρούμπιο 28 (1). 

 

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Αρκαδικό. Κακές επιλογές στην άμυνα, χωρίς καθαρό μυαλό στην επίθεση και ο Δούκας με το «καλημέρα» πήρε το προβάδισμα, το οποίο έδειχνε να διατηρεί, φτάνοντας μέχρι τους έξι πόντους. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά πέντε πόντους, στο 16-21.

 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Αρκαδικός μπήκε σαφώς πιο συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και με διάθεση να πιέσει περισσότερο στην άμυνα. Σε πρώτο βαθμό αυτό λειτούργησε, όμως το πρόβλημα που εντοπιζόταν ήταν στην επίθεση. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου «μάτωνε» για να σκοράρει, κάτι που από ένα σημείο και μετά επηρέαζε και την άμυνα. Το ημίχρονο έκλεισε στο 33-37 για τους φιλοξενούμενους.

 

Το τρίτο δεκάλεπτο πήγαινε εξαιρετικά για τον Αρκαδικό μέχρι δύο λεπτά πριν το τέλος. Με τον Καραμαλέγκο μαέστρο στην ορχήστρα και τους Πίνη, Ρέντικας και Τζουγκαράκη να ακολουθούν όχι μόνο έγινε η ανατροπή, αλλά ανέβηκε και στο +7 η διαφορά, όμως ο Δούκας με μια αντεπίθεση γύρισε και πάλι το ματς για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 50-53.

 

Στην τέταρτη περίοδο, ο Αρκαδικός έπρεπε να τα παίξει όλα για όλα. Τα τρίποντα δεν έφερναν αποτέλεσμα, στο άλλο μισό του γηπέδου ο Δούκας έβρισκε πόντους και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος η διαφορά έφτασε στο 57-64 για τους φιλοξενούμενους. Μετά το τάιμ άουτ του προπονητή μας, οι επόμενες επιθέσεις ήταν και πάλι άστοχες με τη διαφορά να μην πέφτει. Ωστόσο με ένα 6-0 σερί ο Αρκαδικός έφτασε κοντά στο να κάνει την ανατροπή.

 

 

Το λάθος του κορυφαίου Καραμαλέγκου στέρησε από τους Αρκάδες τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν έστω το ματς στο 65-67, όμως η επίθεση του Δούκα ήταν λανθασμένη, ο Ρέντικας έκανε καλάθι φάουλ, δεν έβαλε την βολή και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

 

Στην παράταση το σκορ πήγαινε χέρι-χέρι για τις δύο ομάδες Στο 74-77, οι διαιτητές έδωσαν αναίτια τεχνική ποινή στον πρόεδρο του Αρκαδικού, η διαφορά πήγε στους τέσσερις πόντους, ενώ στη συνέχεια ο Τσακαλέρης με 1/2 βολές μείωσε στους τρεις. Ο Τσακαλέρης στην επόμενη φάση πήρε και πάλι επιθετικό φάουλ, με 22 δευτερόλεπτα και τη μπάλα στα χέρια του Αρκαδικού. Ο Καραμαλέγκος είχε 1/2, ενώ στη συνέχεια ο Δούκας με 2/2 βολές κλείδωσε το ματς και τη νίκη.

 

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 33-37, 50-53, 67-67, 76-80

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων