ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζουγκαράκης: "Για νίκη στη Λάρισα"

Είναι από τους εμπειρότερους παίκτες της ομάδας και συνεχίζει από την περασμένη σεζόν να βρίσκεται στον Αρκαδικό. Ο Σάββας Τζουγκαράκης μίλησε στο arcadikosbc για το παιχνίδι που έρχεται στη Λάρισα αλλά και για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας.

 

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η εικόνα της ομάδας μας μέχρι σήμερα είναι πολύ καλή. Βρισκόμαστε μικρό χρονικό διάστημα όλοι μαζί, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τα αποτελέσματα που θέλουμε, πιστεύω πως σύντομα θα έρθουν», τόνισε αρχικά για την μέχρι τώρα εικόνα ο έμπειρος σέντερ.

Για το παιχνίδι της Λάρισας, σχολίασε: «Εμείς θα πάμε εκεί και θα παλέψουμε για τη νίκη, όπως άλλωστε και κάθε Σάββατο. Κανένα παιχνίδι δεν είναι προκαθορισμένο από πριν. Θα πάμε θα παλέψουμε όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων