ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τώρα… παίζεις και εσύ!

Ο Αρκαδικός βρίσκεται στην πιο μεταβατική σεζόν της ιστορίας του, με την συμμετοχή του στην Α2 να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή και από και πέρα να ξεκινάει ο Γολγοθάς.

 

 

Οι πρώτες ανακοινώσεις απόκτησης αλλά και ανανέωσης παικτών είναι γεγονός, όμως πλέον στην εξίσωση μπαίνει και κάτι ακόμα. Ο κόσμος!

 

Ο κόσμος που πέρσι στήριξε την ομάδα σε όλες τις καλές και κακές στιγμές, καλείται να βγει μπροστά και να βοηθήσει ξανά. Ήδη, τα διαρκείας έχουν ξεκινήσει να είναι στη διάθεση του κοινού.

 

Σε αυτή την δύσκολη χρονιά, όλοι πρέπει να σταθούμε κοντά στον Αρκαδικό, να βοηθήσουμε ο καθένας από την δική του πλευρά, ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε στιγμές, ανάλογες με τις περσινές στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

 

Θυμίζουμε πως από Δευτέρα έως Παρασκευή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης 18:00-21:00 και το Σάββατο 10:30 – 13:30 προκειμένου να κάνουν την προεγγραφή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων