ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Αρκαδικός στη διεκδίκηση της wild card

Η σημερινή ημέρα (26/8) ήταν η τελευταία που οι υποψήφιες ομάδες για μια θέση στην Α1 είχαν το δικαίωμα να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους. Διαβάστε τι συμβαίνει με τον Αρκαδικό. 

Μέχρι την Παρασκευή (26/8) είχαν προθεσμία να καταθέσουν το φάκελό τους οι ομάδες που ενδιαφέρονται να αγωνιστούν τη νέα σεζόν στην Α1 μπάσκετ, μετά την αδυναμία της Κηφισιάς να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Basket League και την απόφαση του Εθνικού να μην πάρει τη θέση. 

 

Ο Αρκαδικός πάντως δεν περίμενε την τελευταία στιγμή για να καταθέσει τα δικαιολογητικά του. Εχει προσκομίσει το φάκελό του εδώ και ημέρες, πιθανότατα μάλιστα να ήταν και η πρώτη ομάδα που έκανε κάτι τέτοιο. 

 

Ο φάκελος της ομάδας της Τρίπολης είναι πλήρης και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν την τελική απόφαση για το σε ποια ομάδα θα δοθεί η wild card. Να θυμίσουμε ότι οι υποψήφιες ομάδες είναι έξι, Αρκαδικός, Ηράκλειο, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος, Ηρακλής, Καβάλα (το Παγκράτι αποχώρησε από τη διεκδίκηση της θέσης). 

 

Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων