ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έμφαση στην τακτική ενόψει Κολοσσού (PHOTO)

Με αρκετή έμφαση στην τακτική συνεχίζει ο Αρκαδικός την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με τον Κολοσσό Ρόδου, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι συνεργάτες του δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου η αρκαδική ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ομάδα της Ρόδου.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (10/2) το παρών έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρκαδικού Travelle Jones, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του.

 

Η προπόνηση περιελάμβανε αρκετή τακτική τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα, με τον Γιάννη Καστρίτη να έχει την δυνατότητα να διαφοροποιεί συνεχώς το σχήμα ανάμεσα στους ψηλούς και τους κοντούς των "μπλε" και των "λευκών". 

Παράλληλα ο προπονητής του Αρκαδικού δοκίμασε διάφορα συστήματα και τακτικές και στις δύο ομάδες, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους καλαθοσφαιριστές να εκτελούν βολές και ελεύθερα σουτ.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων