ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καλλινικίδης: "Να μας γίνει μάθημα"

Ο Αρκαδικός ήταν πολύ καλός για 20 αγωνιστικά λεπτά στην αναμέτρηση της Πυλαίας με τον ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο πρέπει να λειτουργήσει σε όφελος της ομάδας της Τρίπολης για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Άκης Καλλινικίδης.

Αναλυτικά:

“Ηρθαμε να πατήσουμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ και στην κούραση που θα έβγαζε στη διάρκεια του παιχνιδιού και το άγχος που θα μπορούσαμε να προκαλέσουμε. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλοί και στο ημίχρονο είπαμε ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε ψυχολογία στον ΠΑΟΚ. Στο τρίτο όμως μας διέλυσαν αμυντικά και επιθετικά. Στην Α1 με τέτοιες ομάδες εκτός έδρας θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το παιχνίδι κρατάει 40 και όχι 20 λεπτά. Ήταν ένα μάθημα για εμάς, ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας στη συνέχεια του Πρωταθλήματος”.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων