ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει ΠΑΟΚ!

Την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, συνέχισε το απόγευμα της Τετάρτης (25/11) ο Αρκαδικός.

Ο Γιάννης Καστρίτης είχε σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με εξαίρεση τον χειρουργημένο Κώστα Εζόμο.

Το προπονητικό πρόγραμμα το απόγευμα της Τετάρτης (25/11)περιελάμβανε κυρίως τακτική τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, αλλά και προπονητικό διπλό ανάμεσα σε "μπλε" και "λευκούς".

Αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα συστήματα στο μισό γήπεδο ανάμεσα στις δύο ομάδες τόσο στην επιθετική όσο και στην αμυντική τακτική.

Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες εφάρμοσαν σε ανοιχτό γήπεδο αρκετά πλάνα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ λίγο αργότερα ο Αρκάς προπονητής εξήγησε στους παίκτες του την αγωνιστική συμπεριφορά που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να φύγουν από το PAOK Sports Arena με το ροζ  φύλλο της αναμέτρησης.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να παίζουν διπλό με την ομάδα των "μπλε" να επικρατεί των "λευκών". Στην συνέχεια οι καλαθοσφαιριστές του Αρκαδικού, προπονήθηκαν σε αρκετά σουτ τόσο από την γραμμή του τριπόντου όσο και σε σουτ εντός παιδιάς αλλά και από την γραμμή των ελεύθερων βολών.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων