ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Kαστρίτης: "Μην γίνει παγίδα η καλή εμφάνιση" (VIDEO)

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στις εμπειρίες που αποκόμισε ο Αρκαδικός από την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 61-78, ωστόσο ανέφερε πως η ομάδα της Τρίπολης δεν πρέπει να σταθεί στην καλή εμφάνιση, αλλά στο επόμενο ματς με τον Απόλλων Πατρών.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Ήταν ένα ματς στο οποίο δεν είχαμε να περιμένουμε πολλά. Προσπαθήσαμε μετά το παιχνίδι στην Ρόδο να  συγκεντρωθούμε  στην δική μας ομάδα, ανεξαρτήτως του ποιον είχαμε αντίπαλο. Συγχαρητήρια στους παίκτες που ανταποκρίθηκαν. Μέσα από τέτοια παιχνίδια μαθαίνουμε. Από αύριο αρχίζει μια δύσκολη προπονητική εβδομάδα, για το καθοριστικό και δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Από αύριο συγκεντρωνόμαστε στο  επόμενο παιχνίδι.  Να ευχηθώ καλή σνέχεια σον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και σο πρωτάθλημα". 

 

Επίσης ανέφερε:

->"Είμαστε μια νέα ομάδα, μια νέα ιδέα στην Α1. Παίκτες, διοίκηση, κόσμος και πόλη πρέπει να περάσουμε από πολλά στάδια για  να σταθούμε στα   επίπεδα της  κατηγορίας, αλλά αυτό είναι θέμα της διοίκησης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι που είμαι πιο αρμόδιος να μιλήσω, είναι σαφές ότι έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα σε πνευματικό κομμάτι. Με καλές  νίκες και κακές ήττες. Να δουλέψουμε. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να δείχνουμε υπομονή και στο τέλος πιστεύω ότι θα κάνουμε καλό ταμείο". 

 

->"Έβγαλαν ενέργεια και διάθεση οι παίκτες. Το ακόμα μεγαλύτερο ζητούμενο είναι  να μείνουμε σταθεροί. Είμαστε ασταθείς  σε αυτό. Είναι παγίδα η καλή εμφάνιση στο ματς με τον ΠΑΟ.  Πρέπει να το διαχειριστούμε απλά σαν μια ήττα. Να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω. Είναι νωρίς να μιλάμε για πρόωρους τελικούς, αλλά είναι κρίσιμο το ερχόμενο ματς". 

 

->"Εμείς απλά δουλεύουμε. Κοιτάμε παίκτες, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε διαθέσιμους παίκτες με τα χαρακτηριστικά που εμείς θέλουμε. Είναι η δομή της ομάδας τέτοια, που χρειάζεται ένα ψηλό παίκτη στην περιφέρεια. Πρέπει να βρεθεί ένας κατάλληλος παίκτης που να έρθει και να βοηθήσει και όχι ένας παίκτης που θα συμπληρώνει το ρόστερ".  

 

->"Τα φάουλ είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις, ώστε να βοηθήσουμε όποιον δεν μπορεί να συμμετέχει στην διαδικασία του παιχνιδιού".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων