ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Τρίπολη ο αντί-Μπούκερ! (VIDEO)

Ο Αρκαδικός έβαλε ύψος στην ομάδα, πλέον βάζει και "μυαλό". Στην Τρίπολη βρίσκεται ο νέος πλέι μέικερ της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Διαβάστε αποκλειστικά στο arcadiasports.gr ποιος είναι! 

 

Και το όνομα του; Άντονι Άιρλαντ...  Ο γεννηθείς την 25η Σεπτεμβρίου 1991, ύψους 1.78μ, 88 κιλών play-maker βρίσκεται στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αρκαδικού και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του.

 

Ο 24χρονος γκαρντ, γεννήθηκε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Σαλόν, σημειώνοντας 9.2 πόντους και 3.4 τελικές πάσες κατά μέσο όρο. Αυτή είναι κι η μοναδική επαγγελματική του σεζόν.

 

Το περασμένο καλοκαίρι αγωνίστηκε  σε 3 ματς του Summer League με τους Λέικερς, ωστόσο δεν τα κατάφερε με τον Αρκαδικό να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

 

        

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων