ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το πρώτο blog του Καλλινικίδη

Το πρώτο blog του Άκη Καλλινικίδη στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ είναι γεγονός. Δείτε την πρώτη ανάρτηση του παίκτη του Αρκαδικού.

 

 

Αναλυτικά:

 

Κάθε αρχή και δύσκολη

 

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ αρχίζει και από αυτή την στήλη θα τα λέμε πριν τις αναμετρήσεις της ομάδας του Αρκαδικού.

 

Αυτή είναι μια καινούργια σεζόν για την ομάδας μας στην Τρίπολη και όπως είναι λογικό υπάρχει δημιουργικό άγχος αλλά και προσμονή για κάτι καλό. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε προσπαθήσει να αφομοιώσουμε όσα μας έλεγε ο προπονητής μας και φυσικά θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα.

 

Κάθε αρχή και δύσκολη και έτσι για εμάς, η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είναι μια ομάδα, η οποία έχει… ψηθεί την περασμένη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία και έχει ένα καλό σύνολο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως εμείς θα παραδοθούμε αμαχητί. Εξάλλου, αυτό απέχει πολύ από το DNA της ομάδας μας και το δείξαμε και πέρσι στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2. Θα πάμε, λοιπόν, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Κλείνοντας το πρώτο μου κείμενο για το μπλογκ μου στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ, θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, υγεία για κάθε αθλητή πάνω απ’ όλα και φυσικά να ζήσουμε μια αγωνιστική περίοδο μακριά από κρούσματα βίας. Παράλληλα θέλω να καλέσω τον κόσμο του Αρκαδικού να στηρίξει τις φετινές μας προσπάθειες και να είναι δίπλα μας στα παιχνίδια.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων