ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πάμε "κλειστό" με Αρκαδία 93.8

Ο Αρκαδικός δίνει το πρώτο του φιλικό το Σάββατο (05/09) στις 14.00 στο ανακαινισμένο κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου των Κακιούζη και Παπαμακάριου. Ζωντανή μετάδοση από τον Αρκαδία 93.8!

 

 

Ο Αρκαδία 93.8 προχωρά σε ζωντανή μετάδοση του πρώτου φιλικού αγώνα του Αρκαδικού αναγνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων για την πρόκληση της Α1.

Τα αποκαλυπτήρια των Μπλε είναι προγραμματισμένα για τις 14.00 με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου. Η ομάδα της Τρίπολης θα μας δώσει την πρώτη γεύση της νέας προσπάθειας που κάνει με μεταγραφικά αποκτήματα που θα εντυπωσιάσουν. 

Μπορεί να μιλάμε για φιλική αναμέτρηση αλλά οι φίλαθλοι της Αρκαδίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το νέο σύνολο του Γιάννη Καστρίτη, ενώ θα μπορούν να αγοράσουν και εισιτήρια διαρκείας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων