ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κάλεσμα Αρκαδικού για το ιστορικό ματς (VIDEO)

Κάλεσμα  απευθύνει η διοίκηση του Αρκαδικού μέσω βίντεο, προς τον φίλαθλο κόσμο της αρκαδικής ομάδας προκειμένου να πλημμυρίσει με την παρουσία του τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με το Ψυχικό.

Αναλυτικά:
"Τον Οκτώβριο του 2014 ξεκινήσαμε Μαζί το ταξίδι προς το όνειρο, που λέγεται Α1 κατηγορία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν στη διαδρομή αυτή, Μαζί πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε του πρωταθλήματος έχει ξεκινήσει και πλέον μαζί μπορούμε  να προχωρήσουμε στο τελευταίο βήμα, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Για αυτό το λόγο, δεν πρέπει να λείψει κανείς από τον αγώνα του Σαββάτου 2 Μαΐου, όπου ο Αρκαδικός υποδέχεται στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης το Ψυχικό και με νίκη ανεβαίνει στην Α1 κατηγορία.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Αρκαδικός χρειάζεται το πάθος και τον ενθουσιασμό του φίλαθλου κόσμου, προκειμένου να πετύχει την ιστορική νίκη που θα τον φέρει στην Α1.

Σας περιμένουμε όλους στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης για να γράψουμε μαζί ιστορία και στο τέλος να γίνουμε όλοι ένα, για να γιορτάσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία

Μαζί πάμε ψηλά…

Το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για μία ακόμα φορά στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης!

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων