ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καρύδας: "Να συγκεντρωθούμε ενόψει Ψυχικού"

Κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης να γεμίσει το Κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης, απηύθυνε ο Σάκης Καρύδας με το τέλος της αναμέτρησης του Μετς, όπου ο Αρκαδικός πήρε μια άνετη νίκη επί του Παγκρατίου με 77-62.

Ο Σερραίος play-maker ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, αφού σημείωσε 10 πόντους (2/2 βολές, 4/7 σουτ 2π και 0/2 σουτ τριών πόντων) σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Παράλληλα χρεώθηκε με 4 προσωπικά φάουλ, ενώ κέρδισε ένα επιθετικό φάουλ. Σημαντική ήταν η βοήθεια του στον τομέα των ριμπάουντ, αφού κέρδισε 6 αμυντικά και δύο επιθετικά. Ακόμα έκανε δύο λάθη, ενώ μοίρασε 5 ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Ήρθαμε σήμερα (σ.σ: 25/4) να παίξουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε πολύ καλά στοιχεία, πήραμε μία διαφορά, την κρατήσαμε ως το τέλος και τώρα για εμάς ακολουθεί άλλο ένα ματς με το Ψυχικό που είναι τελικός που ίσως να είναι και ο τελευταίος καθώς κερδίζοντας αυτό το παιχνίδι η ομάδα θα βρίσκεται στην Α1. Από Δευτέρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε όλοι γι’ αυτό τον δύσκολο αγώνα και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο στην Α1.

Πιστεύω πως το Κλειστό του ΔΑΚ Τρίπολης θα φτάσει για να χωρέσει τον φίλαθλο κόσμο. Νομίζω ότι και από την αρχή της χρονιάς και στα τελευταία ματς ο κόσμος ότι στέκεται πάρα πολύ στην ομάδα και θεωρώ πως το επόμενο Σάββατο θα γίνεται το αδιαχώρητο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς γιατί σε κάθε παιχνίδι μας βοηθάνε πάρα πολύ και νομίζω πως το ίδιο θα κάνουν και το άλλο Σάββατο. Τους καλώ λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε μαζί την άνοδο στην Α1.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε μία ομάδα  που μπορεί  να έχουμε κάποια μικροπροβλήματα και μέσα στην εβδομάδα όμως είμαστε η ομάδα και θα το πω έτσι λαϊκά που δεν "κλαιγόμαστε". Είχαμε όλοι τα προβλήματα μας και μην βλέπετε που δεν τα λέμε, κάποιος έχει την μέση του, κάποιος άλλος έχει το πόδι του όμως τα αντιμετωπίζουμε όλα μέσα από τις προπονήσεις και προσπαθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια του Σαββάτου. Μας προέκυψε και το πρόβλημα με τον Πέτρο σήμερα και πιστεύω να είναι καλά γιατί είναι ένας πολύ σημαντικός παίχτης για εμάς και να γυρίσει γρήγορα έτσι ώστε να μας βοηθήσει στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε με το Ψυχικό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων