ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

MVP ο Χατζής, coach αγωνιστικής ο Καστρίτης!

Για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, ο Νίκος Χατζής του Αρκαδικού αναδείχθηκε MVP αγωνιστικής, ενώ ο προπονητής Γιάννης Καστρίτης αναδείχθηκε για έκτη φορά φέτος προπονητής αγωνιστικής.

Η μπασκετική ιστοσελίδα superbasket.gr γράφει για το Νίκο Χατζή:
"Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της 21ης αγωνιστικής ήταν αυτό ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αρκαδικό. Ο πολύπειρος Νίκος Χατζής ήταν εκείνος που… βγήκε μπροστά για τους φιλοξενούμενους και με 21 πόντους – 6 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του σε μία νίκη, που ίσως αποδειχθεί κομβική στο φινάλε της σεζόν".

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ από το basketblog.gr "Την κατάλληλη στιγμή διάλεξε ο πολύπειρος Μεσσήνιος γκαρντ να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις, καθώς στην πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Αρκαδικού στο Κερατσίνι επί του Εθνικού, είχε 21 πόντους (10/11 β., 4/6 διπ., 1/2 τριπ., 6 ριμπ., 3 ασίστ, 4 λάθη), δείχνοντας το πόσο πολύτιμος είναι για τη ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο της στην Α1".

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της αγωνιστικής και στο ρεπορτάζ του superbasket αναφέρονται τα παρακάτω: "Ο Αρκαδικός έκανε τη νίκη της αγωνιστικής, επομένως το… βραβείο του κορυφαίου coach καταλήγει στον Γιάννη Καστρίτη. Η ομάδα του ερχόταν από εντός έδρας ήττα, αντιμετώπισε έναν ισχυρό αντίπαλο, όπως ο Εθνικός, ωστόσο η εικόνα που έβγαλε ο Αρκαδικός ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ο Καστρίτης προετοίμασε τους παίκτες του ιδανικά και μέσα στο ματς έκανε όλα όσα έπρεπε για να έρθει το "διπλό".

Στην μπασκετική ιστοσελίδα basketblog αναφέρονται τα εξής για τον Γιάννη Καστρίτη: "Δικαιωματικά ανήκει αυτός ο τίτλος στον νεαρό τεχνικό του Αρκαδικού, ο οποίος έχει αναλάβει ένα τεράστιο βάρος, να οδηγήσει μια ομάδα με παίκτες προσωπικότητες στην Α1. Έτσι, μετά την εντός έδρας ήττα από την Καβάλα, κατάφερε να ετοιμάσει την ομάδα του σωματικά αλλά κυριότερο ψυχολογικά, να εμφανιστεί ως καμικάζι στο Κερατσίνι, και να πάρει ένα μεγάλο διπλό στην έδρα του Εθνικού"

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι μέχρι τα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής, ο Νίκος Χατζής έχει αναδειχθεί τρεις φορές MVP αγωνιστικής και ο Σάκης Καρύδας δύο, ενώ στις καλύτερες πεντάδες αγωνιστικής έχουμε την παρουσία των Χατζή (5), Τζόρτζεβιτς (3), Καρύδα (3), Νοέα (2). Τέλος, τον τίτλο Hero of the night έχουν κερδίσει από μία φορά οι Χατζής, Καρύδας, Νοέας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων