ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καρύδας: "Ήμασταν καλύτεροι"

Ο Σάκης Καρύδας πραγματοποίησε ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και φυσικά ήταν εκ των κορυφαίων της νίκης του Αρκαδικού επί του Ερμή Λαγκαδά, με απολογισμό 16 πόντους, 7 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Ο πλέι-μέικερ του Αρκαδικού μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, την ατομική του απόδοση και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Για την νίκη του Αρκαδικού στον Λαγκαδά:

"Δεν νομίζω ότι υπήρχε ιδιαίτερο άγχος για το παιχνίδι. Από την αρχή δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, μπήκαμε δυνατά στον αγώνα απλά είχαμε ένα κακό διάστημα στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει ξανά στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά νομίζω αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί στη συνέχεια επανήλθαμε πάλι στα γνωστά μας στάνταρ και όπως παίζαμε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου και στο τέλος ήρθε και εύκολα η νίκη".

Για την καλή του προσωπική του εμφάνιση:

 "Κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Σήμερα ήταν έτσι οι συνθήκες, γιατί μας αντιμετωπίζανε στα πικ εν ρολ με χετζ άουτ, οπότε ήταν πολύ εύκολο για εμένα να μπορέσω να πασάρω στους συμπαίκτες μου και στους ψηλούς, αλλά και στα γκαρντ να σουτάρουν ελεύθερα. Η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά, είχαμε σωστές αποστάσεις και πραγματικά δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας καθόλου και στα εναπομείναντα οκτώ ματς θα πρέπει να έχουμε ενέργεια από το πρώτο λεπτό για να φτάσουμε στον τελικό στόχο που είναι η άνοδος της ομάδας".

Για τους "οκτώ τελικούς" που απομένουν:

"Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια σαν "τελικούς" και στον Λαγκαδά ήταν πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Νομίζω εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για να το κάνουμε εύκολο. Στον Λαγκαδά αυτό κάναμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε εξασφαλίσει μία διαφορά και θεωρώ πως το κύριο στοιχείο που είχαμε ήταν ότι δεχθήκαμε πάρα πολύ λίγους πόντους που ήταν και κάτι που μας είχε επισημάνει ο κόουτς κατά την διάρκεια της εβδομάδος. Όταν δέχεσαι 59 πόντους νομίζω ότι είναι εύκολο μετά, με την ποιότητα που έχει η ομάδα να διαχειριστεί το παιχνίδι και να φτάσει στις νίκες που θέλει".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων