ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Πάθος και άμυνα έδωσαν τη νίκη"

Μετά το τέλος του παιχνιδιού στον Λαγκαδά και τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στην άμυνα για 40 λεπτά. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους και σημείωσε πως πλέον ο Αρκαδικός θα πρέπει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη έχουν ως εξής:

"Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, που δεν εγκατέλειψε το ματς σε καμία περίπτωση. Το παιχνίδι κρίθηκε στη διάθεση και το πάθος που δείξαμε στην άμυνα για 40 λεπτά και είναι τα στοιχεία που θέλουμε να κρατήσουμε για την συνέχεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως. Ακολουθεί για εμάς ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην διάρκεια της εβδομάδας".

 

Διαβάστε επίσης τι δήλωσαν: ο αρχηγός του Αρκαδικού Γιώργος Κοψαύτης και ο πρώτος σκόρερ της νίκης της αρκαδικής ομάδας Σάκης Καρύδας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων