ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανέτοιμος ο Αρκαδικός ενόψει Λευκάδας!

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η ομάδα του Αρκαδικού ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι (31/1, 17:00, "ζωντανά" από τον Αρκαδία 93.8 και live από το a-s) με την Δόξα Λευκάδας στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Γιάννης Καστρίτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Δόξα Λευκάδας στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.

Η προπόνηση του Αρκαδικού ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/1) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, με τον Γιάννη Καστρίτη να αφιερώνει αρκετή ώρα σε θέματα τακτικής.

 

Αρχικά η προπόνηαη ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα των παικτών σε σουτ εντός και εκτός παιδιάς. Ο βοηθός προπονητή του Αρκαδικού,  Μπάμπης Αλεξόπουλος ανέλαβε το ζέσταμα των ψηλών της αρκαδικής ομάδας, κυρίως σε σουτ  εντός παιδιάς.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Καστρίτης ασχολήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες στο μισό γήπεδο, οι οποίοι προπονήθηκαν για αρκετή ώρα σε σουτ τόσο εντός όσο και εκτός παιδιάς.

 Στην συνέχεια οι καλαθοσφαιριστές του Αρκαδικού αφού έκαναν τις καθιερωμένες διατάσεις τους στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, έκαναν σπριντ, ενώ η προπόνηση συνεχίστηκε με τους "μπλε" και τους "λευκούς", να τρέχουν σε επιθέσεις με υπεράριθμούς καλαθοσφαιριστές.

Ακολούθως, ο Γιάννης Καστρίτης χώρισε τους παίκτες του ξανά σε "μπλε" και "λευκούς", με τις δύο ομάδες να παίζουν διπλό, παίζοντας τρία 6λεπτα.

Τόσο ο Γιάννης Καστρίτης όσο και ο βοηθός προπονητή του Αρκαδικού,  Μπάμπης Αλεξόπουλος είχαν την δυνατότητα να δώσουν τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες των δύο ομάδων τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση.

Ειδικότερα ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης εξήγησε αναλυτικά στους παίκτες του τι ακριβώς θέλει τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έλειψαν και οι έντονες παρατηρήσεις του Αρκά προπονητή.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων, να εκτελούν ελεύθερες βολές.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων