ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανέτοιμος ο Αρκαδικός για το ντέρμπι με τον Εθνικό

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρκαδικού για το ντέρμπι της 8ης Αγωνιστικής της Α2 Ανδρών με τον Εθνικό το ερχόμενο Σάββατο (29/11, 17:00, "ζωντανά" από τον Αρκαδία 93.8 και live από το a-s).

Αρχικά ο προπονητής του Αρκαδικού ζήτησε πλήρη αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του ο Γιάννης Καστρίτης, αναφέροντας χαρακτηριστικά την ατάκα "παίζουμε ντέρμπι".

Η προπόνηση ξεκίνησε με τους Καρύδα, Μάλλιο, Χατζή, Κοψαύτη Κωνσταντίνου και Θανόπουλο να προπονούνται στο μισό γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καστρίτη εκτελώντας σουτ από μέση και κοντινή απόσταση.

Αντίστοιχα οι Νοέας, Αναστασάκης, Τζόρτζεβιτς, Καλλινικίδης, Σταματόπουλος, Εζόμο εκτελούσαν τις εντολές του βοηθού προπονητή του Αρκαδικού κ. Μπάμπη Αλεξόπουλου, κάνοντας ασκήσεις κοντά στην ρακέτα.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες παικτών, προπονήθηκαν στις βολές, ευστοχώντας μάλιστα στις περισσότερες, κάνοντας λίγο αργότερα διατάσεις, ασκήσεις και σπριντ.

Η προπόνηση συνεχίστηκε με ασκήσεις, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης είχε την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα συστήματα τακτικής ανάμεσα στους "μπλε" και τους "λευκούς" δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες στους παίκτες του.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διπλό ανάμεσα στους "μπλε" και τους "λευκούς", δίνοντας την ευκαιρία  στο τεχνικό επιτελείο της αρκαδικής ομάδας  να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των καλαθοσφαιριστών, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Εθνικό.

Παράλληλα οι Καραμαλέγκος και Τσέλλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων