ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: "Απαιτούμε σεβασμό"

Μετά την κακή διαιτησία κόντρα στον Aετό Εξαρχείων, ο Αρκαδικός έπεσε "θύμα" των ανθρώπων που διευθύνουν τις αναμετρήσεις και στην Καβάλα.

Για το λόγο αυτό, η ομάδα της Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση:

"Στα έξι χρόνια που αγωνιζόμαστε στην Α2 Εθνική κατηγορία δεν έχουμε εκφράσει ποτέ κάποιο παράπονο και κυρίως δεν έχουμε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα για να σχολιαστούμε αρνητικά.

 Ευκαιρίες είχαμε πολλές, αλλά η αθλητική μας φιλοσοφία, μας επιβάλει να δίνουμε τους αγώνες μας μόνο πάνω στο παρκέ.

 Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, αλλά επιτρέψτε μας τούτη τη φορά να εξωτερικεύσουμε αυτά που νιώθουμε μετά από τέτοια αντιμετώπιση.

 Κι αυτό γιατί δεν ήταν η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά φέτος που νιώσαμε ότι όσο κι αν προσπαθήσουμε δεν εξαρτάται από τα δικά μας χέρια. Και κυρίως, γιατί επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση.

 Δεν επιθυμούμε ιδιαίτερη μεταχείριση από τους διαιτητές των αγώνων μας. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως αυτό που δικαιούμαστε. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ σεβασμό κι ελπίζουμε ότι από δω και στο εξής θα τον έχουμε.

 Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τον ιδρώτα της ομάδας μας...".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων