ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετροδημόπουλος: "Πιο τίμια επιλογή η Α2"

Ο Φάρος Κερατσινίου θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Α2 μαζί με τον Χρήστο Πετροδημόπουλο ενώ ο 36χρονος σέντερ εξήγησε την απόφασή του να παραμείνει στους φιναλίστ του Κυπέλλου.

O Xρήστος Πετροδημόπουλος θα συνεχίσει για τρίτη σερί χρονιά στο Φάρο Κερατσινίου ενώ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και όσα έζησε φέτος και τις προηγούμενες χρονιές όντας μέλος της ομάδας.

 

Ο 36χρονος σέντερ αναφέρθηκε αρχικά στην περσινή εκπληκτική πορεία του Φάρου που για πολλούς ήταν η μεγάλη έκπληξη του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο. "Η περσινή πορεία της ομάδας μοιάζει με όνειρο. Ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα και το ζήσαμε με ένταση και πολλή χαρά. Κανένας μας δεν πίστευε πριν δύο χρόνια που πήγα στην ομάδα ότι θα φτάναμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έως τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο θα αντιμετωπίζαμε τον Παναθηναϊκό. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο βέβαια. Είχαμε τη δίψα και την τρέλα που χρειάζεται κάποιες φορές για να κάνεις την υπέρβαση" ανέφερε χαρακτηριστικά στο faros-bc.gr.

 

Ερωτώμενος για το αν έζησε και δύσκολες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια δήλωσε: "Πάντοτε υπάρχουν και δύσκολες καταστάσεις σε μία ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και πέρυσι είχαμε διαστήματα δύσκολα μέσα στην ομάδα. Στιγμές που φαινόταν ότι χάνεται κάπως ο… έλεγχος. Ο λόγος που οι δύσκολες εκείνες στιγμές ξεπεράστηκαν άμεσα ήταν η στήριξη από το Βαγγέλη Τσάπα ο οποίος ήταν και είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας και των παικτών της. Μετά από τις ήττες και ενώ κάποιος θα απομακρυνόταν ή ακόμα και θα έριχνε ευθύνες σε προπονητές και παίκτες εκείνος έπαιρνε πάντα την ευθύνη με αποτέλεσμα να εξομαλύνεται η κατάσταση πριν καν καταλάβουμε ότι κάτι είχε συμβεί".

 

Για την επόμενη μέρα του Φάρου και το πώς αυτός αντιμετώπισε το γεγονός ότι η ομάδα δε θα αγωνιστεί στην Α1 ενώ είχε τη δυνατότητα να το κάνει τόνισε: "Τόσα χρόνια στο Φάρο αυτό που βλέπω να γίνεται είναι να υπάρχει τάξη και φερεγγυότητα σ” όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν ότι δεν είναι εν τέλει έτοιμοι να αγωνιστούν στην Α1 και τι πιο τίμιο από το να το παραδεχτείς και να κάνεις πίσω σεβόμενους τους ανθρώπους που θα είχες δίπλα σου".

 

Τέλος, σχετικά με την επόμενη σεζόν επισήμανε: "Η ομάδα μετά από χρόνια αλλάζει προπονητή. Ο βασικός κορμός παικτών έχει μείνει κάτι το οποίο είναι σημαντικό. Οι προσθήκες που έγιναν θα βοηθήσουν το νέο μας προπονητή, τον κ. Τζήμα να χτίσει μια ομάδα που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Να είμαστε υγιείς και όλα θα πάνε καλά".

 

Πηγή: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων