ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Καμπάνα" για τη νέα χρονιά στο Παγκράτι

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς έφερε "βαριά καμπάνα" στο Παγκράτι, το οποίο τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

 

 

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με ήττα για το Παγκράτι, στον αγώνα των playoffs απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου, αλλά και... βαριά τιμωρία. Οι "ροσονέρι" τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ανδρέα Πολέμη.

 

Κάτι που σημαίνει πως τα τρία πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα τα δώσει σε άδειες εξέδρες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ: "Ο Αθλητικός Δικαστής (Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο ΕΟΚ) επέβαλλε στο Παγκράτι ποινή διεξαγωγής τριών αγωνιστικών κεκλεισμέων των θυρών, για την αναμέτρηση με τον Φάρο Κερατσινίου (1/6)".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων