ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δρομείς: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέα χρονιάς

Η διοίκηση των Δρομέων, έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν, ανακοινώνοντας τους παίκτες που θα παραμείνουν στο ρόστερ.

 

Οπως αναφέρει: 

"Ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν συνεχίζεται. Η ομάδα μας ανακοινώνει ότι στην ομάδα μας για την νέα σεζόν παραμένουν οι : ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΥΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΠΟΥΡΗΣ, ΣΙΝΑΝΑΪ ΓΚΕΝΤΙΑΝ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΟΥΡΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ. Από την ομάδα μας αποχωρούν οι : Γιώργος Καραγιάννης, Γιώργος Σακελλαράκος, Χρήστος Νταγιάντης, Δημήτρης Χρονόπουλος, Αχιλλέας Μικρός, Μιχλαλης Παπάς, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας.   Επίσης ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Χρήστο Κωνσταντόπουλο, Γιάννη Πετρόπουλο και Παναγιώτη Παναγιώτου. Οι προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση συνεχίζονται".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων