ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κι επίσημα στη Γ' Εθνική οι Δρομείς

Μέσω του a-s, είχατε ενημερωθεί πως η ομάδα των Δρομέων θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική. 

 

Η διοίκηση του συλλόγου ήρθε και επιβεβαίωσε το εν λόγω σενάριο και έτσι μετά από απόφαση της ΕΟΚ οι Δρομείς και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά:

"Με απόφαση της ΕΟΚ η ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία.

Σε μια χρονιά που για την ομάδα μας όλα ήταν πρωτόγνωρα, καταφέραμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.
Η επόμενη ημέρα για εμάς είναι ημέρα που θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στην πρόκληση της Γ Εθνικής.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας όλη την χρονιά, τους χορηγούς που με την οικονομική τους στήριξη μας έδωσαν την ώθηση για την πορεία μας στο πρωτάθλημα, όλους τους αθλητές του συλλόγου μας που έδωσαν την ψυχή τους για να σταθεί η ομάδα μας ανταγωνιστική απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και τους προπονητές που ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας μας.
Η ομαδα μας θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία, στηρίζοντας τον τοπικό αθλητισμό, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα".

Με απόφαση της ΕΟΚ η ομάδα μας και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ Εθνική κατηγορία. Σε μια χρονιά που για την...

Δημοσιεύτηκε από Δρομεις BC στις Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων