ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δρομείς: "Πειθαρχία, υπομονή και προσαρμογή στις νέες συνθήκες"

Με ανακοίνωση τους οι Δρομείς σχολίασαν το γεγονός ότι την Δευτέρα (18/05) θα υπάρξει ένα γενικότερο άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων σε αθλητές, τονίζοντας παράλληλα την προσοχή όλων.

 

Αναλυτικά:
 
"Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα υπάρξει ένα γενικότερο άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων σε αθλητές. Αυτό θα γίνει με νέες συνθήκες και νέες συνήθειες. Κάποια νέα πράγματα λοιπόν που θα μπουν στην αθλητική μας ζωή όπως ο σχολαστικός προαγωνιστικός έλεγχος, η ελεγχόμενη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις, ο περιορισμός στη χωρητικότητα των εγκαταστάσεων και συνεπακόλουθα στον χρόνο προπόνησης, η σχολαστικότητα στα μέτρα υγιεινής και αποστασιοποίησης.
 
Πολλά αλλάζουν, εκτός από την αγάπη μας για τον αθλητισμό. Πειθαρχία, υπομονή και προσαρμογή στις νέες συνθήκες είναι πράγματα που στον αθλητισμό τα ξέρουμε καλά και τώρα τα χρειαζόμαστε, ίσως περισσότερο από ποτέ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων