ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απίστευτο διαιτητικό λάθος στο Πάνας Κανδήλας - Πρωτέας (Video)

Ενα λάθος που δεν βλέπει κανείς συχνά, ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα συνέβη στον αγώνα του Πάνα Κανδήλας απέναντι στον Πρωτέα για την 4η αγωνιστική της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Η ομάδα του Πάνα ευστόχησε σε ελεύθερη βολή, έπειτα από απλό φάουλ (χωρίς να υπάρχει αντιαθλητικό ή τεχνική ποινή) και οι διαιτητές της αναμέτρησης αντί να δώσουν τη μπάλα για επαναφορά από την τελική γραμμή στον Πρωτέα, έδωσαν τη μπάλα και πάλι στον Πάνα για επαναφορά κάτω από το αντίπαλο καλάθι. 

Κανείς δεν το κατάλαβε και οι παίκτες του Πρωτέα έπαιξαν άμυνα δεχόμενοι φυσικά το καλάθι, που ίσως να είναι και το πιο εύκολο του Πάνα στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ως τώρα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Πάνας γνώρισε την ήττα από τον Πρωτέα με 68-62 ενώ έχει πολλά παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, Ξηρόκωστα και Παναγιωτακόπουλο.

 

Δείτε το βίντεο από το Cult24:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων