ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι πρώτες μεταγραφές των Δρομέων

Τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε η διοίκηση των Δρομέων.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Πιο συγκεκριμένα, με την ομάδα των Δρομέων θα αγωνίζονται οι Αχιλλέας Μικρός, Μιχάλης Παππάς και Χρήστος Νταγιάντης.

Ο Μικρός είναι 21 ετών, και αγωνίζεται στην θέση του small forward. Ξεκίνησε να αγωνίζεται από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Αρκαδικό. 

Με τον Αρκαδικό αγωνιζόταν την περσινή χρονιά και ο Μιχάλης Παππάς, ο οποίος είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στην θέση του γκαρντ. Ξεκίνησε από τον Πανελλήνιο και έχει επίσης αγωνιστεί στον Αρίωνα Αγίου Αρτεμίου και στον Απόλλωνα Τρίπολης.

Εκτός των δύο μεταγραφών, υπάρχει και η επιστροφή του Χρήστου Νταγιάντη, ο οποίος είναι 24 χρονών, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση του shooting guard . Λόγω σπουδών, αγωνίστηκε στην Κομοτηνή με τη φανέλα Δημόκριτου.  

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων