ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προς Ηρακλή ο Κατστρίτης!

Ο Γιάννης Καστρίτης αποτελεί παρελθόν από τον Άρη, αλλά μοιάζει αρκετά πιθανό να μείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και την ερχόμενη σεζόν!

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ

Μόλις λίγους μήνες κράτησε η συνεργασία του coach Καστρίτη με τον Άρη, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας (24/06) οι δύο πλευρές χώρισαν οριστικά.

Προς το παρόν, ο Αρκάς τεχνικός έχει το νου του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων (U19) της Κρήτης αλλά φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης για εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής που επέστρεψε στον Α1  μέσω των playoffs της Α2 τερματίζοντας πίσω από τον Ιωνικό Νίκαιας, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Ο Καστρίτης, έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του Γηραιού και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων