ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης: "Δεν μας αγχώνει ο κόσμος, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Γιάννης Καστρίτης τονίζει την ανυπομονησία που υπάρχει στην Εθνική Κ19 για το Παγκόσμιο Κύπελλο (29/06-07/07) που θα διεξαχθεί στην Κρήτη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της U19 είπε: "Έχουμε μια εβδομάδα που είμαστε όλοι μαζί. Περιμέναμε και τους Ρογκαβόπουλο - Καράμπελα να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα playoffs. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά δεν είναι σοβαρά. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση".

Για το γεγονός πως η ομάδα θα παίξει μπροστά στο κοινό της σχολίασε: "Δεν μας αγχώνει ο κόσμος, όλοι το περιμένουν πως και πως. Είναι τεράστιο κίνητρο, τα παιδιά το έχουν καταλάβει κι είναι ένας λόγος παραπάνω να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων