ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην Καβάλα ο Προδρόμου!

Στην Α2 και την Καβάλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Προδρόμου, ένας παίκτης που αποτέλεσε τον κορυφαίο για τον Αρκαδικό τα τελευταία χρόνια.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Μετά την απόφαση του Αρκαδικού να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, ήταν λογικό πως ο πρώτος από τους παίκτες του Αρκαδικού που θα έβρισκε συμβόλαιο στην Α2, θα ήταν ο Γιάννης Προδρόμου.

Την εφετινή σεζόν, ο Προδρόμου, μαζί με τον Σάββα Τζουγκαράκη και το Τζόρνταν Πελτιέρ, "κουβάλησαν" τον Αρκαδικό που όμως δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία.

Ο έμπειρος φόργουορντ, εφέτος είχε μέσο όρο 16 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής ενώ αναδείχθηκε και πρώτος κλέφτης στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση της Καβάλας:

"ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑ! ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!

 

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μία ακόμη σημαντική μεταγραφή που είναι και η πέμπτη κατά σειρά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Την απόκτηση του έμπειρου φοργουορντ Γιάννη Προδρόμου.

 

Ο Γιάννης Προδρόμου έρχεται να προσθέσει την πλούσια εμπειρία του από την Α2 Εθνική Κατηγορία, στο ταλέντο και την ορμή που ήδη υπάρχει στη Ομάδα!

 

Ο Σύλλογος καλωσορίζει τον Γιάννη Προδρόμου, που εκτός από καλός καλαθοσφαιριστής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και του εύχεται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες»!

 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Γιαννης Προδρόμου

 

Hμ. Γεν.: 26/2/1987

 

Τοπ. Γεν.: Βέροια

 

Θέση: Φόργουορντ

 

Ύψος: 1,96

 

Προηγούμενες Ομάδες: που αγωνίστηκε:Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ και την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Αρκαδικό"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων