ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απόλλων Τρίπολης:"Καλή επιτυχία σε όλους"

Ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή επιτυχία σε όλους όσους σχετίζονται με το Α' Τοπικό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εξέδωσε ο Απόλλωνας Τρίπολης ενώ παράλληλα ευχαριστεί και όσους στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 "Η διοίκηση της ομάδας μας ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής χρονιάς στο Α Τοπικό για τη σαιζόν 2017-18,με τη συμμετοχή μας για 3η συνεχόμενη χρονιά,χαιρετίζει και συγχαίρει την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για την όμορφη εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας 16/10/17 στην Σπάρτη με τις συνεντεύξεις των προπονητών των 12 ομάδων,και εύχεται καλή επιτυχία με σπουδαία απόδοση και  υγεία πάνω απ'όλα σε όλους τους παίκτες-προπονητές-διαιτητές-κριτές!
Τους δύσκολους αυτούς καιρούς δεν μπορούμε σαν ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να μην ευχαριστήσουμε δημόσια κάποιους φίλους-χορηγούς της ομάδας μας, γιατί χωρίς αυτούς πραγματικά δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά και όχι μόνο, σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα των 22 αγώνων με τα πολλά έξοδα και τις πολλές μετακινήσεις!
Ευχαριστούμε από καρδίας λοιπόν,η ομάδα μας με τις οικογένειες τους θα σας στηρίξει όσο πιο πολύ μπορεί!!
 
Ζαχαροπλαστείο ΛΑΚΗΣ,HALL cafe-bar, VILA INCOGNITO, ΜΟΥΡΓΕΛΑΣ καφέ-σνακ, MEDICIN Τριανταφυλλόπουλος, ΜΠΑΖΙΩΤΑΚΗΣ τυροκομικά, NEGRO cafe-bar, OGGI night club, hotel OSTRA, ΛΙΘΟΣ musicafe-club, Κληματαριά ΠΙΤΕΡΟΣ ταβέρνα-εστιατόριο, ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ μίνι μάρκετ, φροντιστήριο ''ΣΥΜΒΟΛΟ''".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων