ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καστρίτης vs Ιτούδη!

Καστρίτης εναντίον Ιτούδη ή αλλιώς Κύμη εναντίον ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δείτε πότε θα διεξαχθεί το σπουδαίο φιλικό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι τεχνικός της ομάδας της Κύμης εδώ και λίγο καιρό. Ο Αρκάς τεχνικός έχει ήδη κλείσει το ρόστερ του για την ερχόμενη περίοδο και σε αυτό υπάρχουν και δύο παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του στον Αρκαδικό. 

Ο λόγος για τους Κώστα Εζόμο και Κάμερον Τζόουνς. Ακόμα, στο τεχνικό επιτελείο των Ευβοιωτών βρίσκεται ο παλαίμαχος γκάρντ του Αρκαδικού (και μετέπειτα βοηθός προπονητής στις ακαδημίες) Ισίδωρος Κουτσός.

Η Κύμη προετοιμάζεται για την αγωνιστική δράση και ανακοίνωσε κάποια φιλικά προετοιμασίας με αντιπάλους (κατά σειρά) το Χολαργό, το Λαύριο και το Περιστέρι.

Θα δώσει όμως και έναν φιλικό αγώνα ξεχωριστό. Κόντρα στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη. Μπορεί στις 15 Σεπτέμβρη (ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) αρκετά από τα μεγάλα αστέρια της "Ρωσικής Αρκούδας" να αγωνίζονται στο Ευρωμπάσκετ με τις Εθνικές τους ομάδες όμως το ρόστερ της ομάδας του "Στρατού" είναι γεμάτο από παίκτες υψηλοτάτου επιπέδου.

Φυσικά, ενδιαφέρον θα έχει και η μάχη στην σκακιέρα των δύο προπονητών. Ο φιλόδοξος Αρκάς coach, Γιάννης Καστρίτης κόντρα στον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης για τη σεζόν 2015-2016.

Δυστυχώς, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Ο.Α.Κ.Α.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων