ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική Nέων: Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Σοβαρή και στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της εμφανίστηκε η Εθνική Νέων αν και αγχώθηκε όσο σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια της.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Για 30 λεπτά οι Γερμανοί είχαν προβάδισμα στον αγώνα μέχρι και την τέταρτη περίοδο όπου οι διεθνείς μας "ξύπνησαν" και πέτυχαν 30 πόντους φτάνοντας έτσι στην επικράτηση με 86-77 και την πρωτία στον όμιλο.

Κορυφαίος για την Ελλάδα ήταν ο Αντώνης Κόνιαρης ο οποίος 4 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με 7 δικούς του συνεχόμενους πόντους διαμόρφωσε το 54-48, που στο 30΄ έγινε 55-50, από το 50-41. Συνολικά ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ πέτυχε 17 πόντους έχοντας σχεδόν το απόλυτο στις προσπάθειες που επιχείρησε (1/1 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 3/4 βολές.

Επόμενος αντίπαλος στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι με φόντο τα προημιτελικά της διοργάνωσης που συνεχίζεται στο Ηράκλειο, είναι το Μαυροβούνιο (19/7).

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων