ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύο μήνες εκτός ο Καββαδάς

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Έλληνας σέντερ υπέστη κάταγμα μέσης και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου δύο μηνών!

 

 

Κάθε άλλο παρά την εύνοια της τύχης έχει ο φετινός Άρης. Μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίντζε και την απουσία του για διάστημα 6-10 μηνών από την αγωνιστική δράση, ήρθε και αυτός του Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής σέντερ τραυματίστηκε στη διάρκεια του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Χθες (23/10) δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί και σήμερα (24/10) υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα μέσης (σ. σ. κάταγμα εγκάρσιων αποφύσεων Ο1,Ο2,Ο3 σπονδύλων αριστερά, αναφέρει η διάγνωση)! Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα μεταξύ 1,5-2 μηνών για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους. Και φυσικά, μετά από αυτή την εξέλιξη, προφανώς στον Άρη δεν θα μπουν καν σε διαδικασία επιπλέον σκέψεων για το μέλλον του Έρικ Μπάκνερ στην ομάδα.

gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων