ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σε Βελιγράδι ή Μόσχα το προσεχές Final 4 (vid)

To Final 4 του 2017 έχει ημερομηνίες (19-21/5), όχι έδρα ακόμα, αλλά η EuroLeague έχει βάλει... πινέζες σε Βελιγράδι & Μόσχα.

 

Η Κωνσταντινούπολη ήταν η εκλεκτή πόλη της διοργανώτριας αρχής κι "ήταν", αφού δεν είναι πια. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις κι οι πολιτικές εξελίξεις με αποκορύφωμα το πρόσφατο πραξικόπημα στην Τουρκία ανέτρεψαν το αρχικό πλάνο και πλέον οι υποψήφιες πόλεις είναι το Βελιγράδι κι η Μόσχα.

 

H σερβική πρωτεύουσα συγκεντρώνεις λίγες περισσότερες πιθανότητες λόγω έτοιμης Kombank Arena (25.000θ.), αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει και τη ρωσική, όπου η VTB Arena (15.000θ.) παραμένει υπό κατασκευή, αλλά με προγραμματισμένα εγκαίνια στις 19/4.

 

Η EuroLeague θα προτιμούσε την τελευταία, αφού συνεργάζεται με τη VTB Bank, αλλά υπάρχουν ερωτηματικά ως προς την έγκαιρη ολοκλήρωση του κλειστού.

 

Gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων