ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στους "8" με 4/4 η Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε αήττητη την α' φάση του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της (Βουλγαρία ή Γερμανία) στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

 

 

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η Εθνική Νεανίδων, η οποία ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στην α' φάση του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας της Βοσνίας. Η "γαλανόλευκη" επιβλήθηκε της Αγγλίας με +17 (75-58) και έκανε το 4/4, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Σαράγεβο.

 

Το ντέρμπι κράτησε μόλις ένα δεκάλεπτο (22-23), αφού στη β' περίοδο τα κορίτσια των Γιάννη Γερεουδάκη και Κώστα Παπαδόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην άμυνα, περιόρισαν τις αντιπάλους τους σε μονοψήφιο ενεργητικό (8 πόντοι) και με την Ελένη Τσινέκε να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χθες (25/7) πήραν διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο (31-37).

 

Μετά την ανάπαυλα, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σημαντικά αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό, ήταν εύστοχο από την περιφέρεια (7/17 - 41.1%) και διατήρησε δίχως προβλήματα το πάνω χέρι στο σκορ. Κάπως έτσι μεγάλωνε διαρκώς το προβάδισμά του, το οποίο έφτασε στο +17 (75-58) στο φινάλε της αναμέτρησης, της τελευταίας στην α' φάση του Πανευρωπαϊκού Β' Κατηγορίας της Βοσνίας.

 

Η Ελένη Τσινέκε (23π.) και η Ρένια Καρλάφτη (14π.) ηγήθηκαν επιθετικά της Εθνικής Νεανίδων, η οποία περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της στον κρίσιμο προημιτελικό της Παρασκευής (29/7). Η Βουλγαρία ή η Γερμανία θα βρεθούν στον δρόμο της, στον αγώνα που θα κρίνει αν η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α' Κατηγορία.

 

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 31-37, 44-55, 58-75.

 

ΑΓΓΛΙΑ: Ουίτινγκστον 10, Πόποβιτς 3 (1), Γιέιτς, Λόου 13 (3), Νόουλς 2, Κούνεϊ, Γκέινορ 8 (13 ριμπ.), Λόουερι 12 (1), Σουίντελς 9 (3), Πινκ 1, Ουόλτον.

 

ΕΛΛΑΔΑ: Τζουγκράκη 2, Τζανετάτου 4, Τσινέκε Ε. 23 (2), Παναγιωτοπούλου 2, Κολλάτου 2, Τσινέκε Α. 6 (1), Βιντσιλαίου 4, Σταυροπούλου 2, Γεροστεργίου 8, Αναστασοπούλου 4, Καρλάφτη 14 (4/4 τρίπ.), Δανδουλάκη 4.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων