ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πολύ σκληροί για να πεθάνουν οι πρωταθλητές

Με... καρδιά πρωταθλητή οι Γουόριορς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Θάντερ, καθώς επικράτησαν 108-101 και ισοφάρισαν σε 3-3 τη σειρά, ανακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι το "εισιτήριο" για τους τελικούς του πρωταθλήματος θα κριθεί στην "Oracle Arena" του Όκλαντ σε 7ο ματς.

 

 

Οι Γουόριορς αποδείχτηκαν πολύ σκληροί για να πεθάνουν, νίκησαν εκτός έδρας τη Θάντερ με 108-101, ισοφάρισαν τη σειρά σε 3-3 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας. Έτσι τώρα όλα θα κριθούν στην "Oracle Arena" του Όκλαντ σε 7ο ματς. Πρωτεργάτης της επιτυχίας ήταν ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 41 πόντους στο ενεργητικό του, ενώ ο Στεφ Κάτι σταμάτησε στους 29 πόντους.

 

Από την άλλη, οι 29 πόντοι που πέτυχε ο Ντουράντ και οι 28 (11 ασ. και 9 ρ.) του Γουέστμπρουκ δεν στάθηκαν αρκετοί για να αποτρέψουν την ήττα για τους γηπεδούχους.

 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι νικητές έβαλαν το πόδι στο... γκάζι, στην 4η περίοδο, στη διάρκεια τη οποίας με ένα επιμέρους 33-18 κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει και στα τρία πρώτα δωδεκάλεπτα.

 

(3-3) Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 101-108

 

Τα δωδεκάλεπτα: 23-20, 30-28, 30-27, 18-33

 

Πηγή: Contra

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων