ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωταθλητές Ανατολής και τελικοί για Καβαλίερς

Οι Καβαλίερς έγιναν η πρώτη ομάδα που καταφέρνει να πάρει το ένα από τα δύο φετινά "εισιτήρια" για τους τελικούς του ΝΒΑ, μετά τη νίκη τους στο Τορόντο επί των Ράπτορς με 113-87, με την οποία έκαναν το 4-2 στη σειρά και στέφθηκαν πρωταθλητές Ανατολής.

 

 

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το πήρε πατριωτικά και οδήγησε τους Καβαλίερς σε μία ακόμη καθοριστική νίκη, αυτή τη φορά στο Τορόντο επί των Ράπτορς με 113-87. Οι γηπεδούχοι φάνηκε να μένουν από δυνάμεις κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η παρέα του "βασιλιά" φτάνοντας στην επικράτηση που της χάρισε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν τον τίτλο στην Ανατολή.

 

Το Κλίβελαντ φρόντισε να δείξει από την αρχή του αγώνα τις διαθέσεις του κι έφτασε να προηγείται στο ημίχρονο με +14 (41-55). Οι Ράπτορς αφυπνίστηκαν στην 3η περίοδο, όμως με ένα επιμέρους 33-31 δεν κατάφεραν να μειώσουν ουσιαστικά τη διαφορά και στο τέλος κατέρρευσαν με τους Καβαλίερς να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

 

Ο "King James" πέτυχε 33 πόντους, ενώ είχε ακόμη 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αποτελώντας τον κορυφαίο του παρκέ, με τον Κάιρι Ίρβινγκ ωστόσο να είναι άξιος συμπαραστάτης του με 30 πόντους, 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Από πλευράς ηττημένων, ο Λόουρι με 35 πόντους ήταν αυτός που προσπάθησε περισσότερο από κάθε άλλον να αποτρέψει την ήττα.

 

Πλέον οι Καβαλίερς περιμένουν να δουν το νικητή από το ζευγάρι των τελικών της Δύσης, με τη Θάντερ να απειλεί να πετάξει εκτός τους πρωταθλητές Γουόριορς.

 

Τορόντο Ράπτορς - Κλίβελαντ Καβαλίερς 87-113

 

Τα δωδεκάλεπτα: 25-31, 16-24, 33-31, 13-27.

 

Πηγή: Contra

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων