ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ΕΟΚ ανέβαλε όλες τις αναμετρήσεις της Β' Εθνικής

Οι μαζικές απεργίες την Παρασκευή (6/5) και το Σάββατο (7/5) οδήγησαν την ΕΟΚ στην απόφαση να αναβάλλει όλες τις αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής. Διαβάστε πότε θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες αγώνες.

 

 

Οι απεργίες που εξαγγέλθηκαν για την Παρασκευή (6/5) και το Σάββατο (7/5) υποχρέωσαν την ΕΟΚ στην αναβολή όλων των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστική σε Νότιο και Βόρειο Όμιλο, δεδομένου ότι ήταν σαφές πως κάποιες ομάδες δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν για τα παιχνίδια της Κυριακής (8/5). Έτσι, και δεδομένης της κρισιμότητας των αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής, η ομοσπονδία αποφάσισε τη μετάθεση όλων των αγώνων την Τετάρτη 11 Μαΐου.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με απόφαση της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., λόγω των απεργιών και της βαθμολογικής σημασίας των αγώνων η 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών αναβάλλεται και αντί 8/05 θα διεξαχθεί στις 11/05/2016".

Πηγή: Sport24

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων