ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Χαλβατζάκης: "Προσδοκούμε να είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα"

Η αυλαία της Α1 ανοίγει αύριο και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έστειλε τον δικό του χαιρετισμό ενόψει της έναρξης της ΣΚΡΑΤΣ Basket League

 

 

Εν όψει της αυριανής έναρξης της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για την σεζόν 2015-16 ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης θέλησε να ευχηθεί στις ομάδες αλλά και στους παίκτες απευθύνοντας τον παρακάτω χαιρετισμό:

 

"Εύχομαι σε όλες τις ΚΑΕ, τους αθλητές, τους προπονητές και σε όλους όσους συμμετέχουν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ υγεία και καλό Πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι οι φίλαθλοι περιμένουν από εμάς άψογη συμπεριφορά, αξιόπιστο και θεαματικό Πρωτάθλημα.

 

Το νέο Πρωτάθλημα αρχίζει με την προσδοκία να είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Όλες οι ΚΑΕ έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο ΕΣΑΚΕ θα κάνει το παν για να προστατεύσει την προσπάθεια των ομάδων και να μην στερηθεί η πλειοψηφία των φιλάθλων την δυνατότητα να απολαύσει από κοντά το 24ο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον χορηγό μας, τα Ελληνικά Λαχεία - ΣΚΡΑΤΣ και τις συνδρομητικές πλατφόρμες NOVA και ΟΤΕ TV που καλύπτουν τηλεοπτικά τους αγώνες γιατί μας δίνουν την δυνατότητα να βελτιώνουμε συνεχώς την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ώστε να παραμένει το ελληνικό Πρωτάθλημα ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης".

Πηγή: sport24

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων