ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αστεράτος Τύπος...Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 (PHOTOS)

Διαβάστε τα νέα των εφημερίδων για τον Αστέρα.

GOAL

ΘΕΛΕΙ ΓΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΣΑΣΟΛΑ 

Τον 20χρονο Ιβοριανό επιθετικό με Ιταλικό διαβατήριο Σέντρικ Γκοντό που ανήκει στην Φιορεντίνα και πέρσι τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Τερνάνα, θέλει σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Αστέρας Τρίπολης. Ενώ στην Αργεντινή αναφέρουν το ενδιαφέρον του για τον 20χρονο αμυντικό Τιάγκο Κασοσόλα που ανήκει στην Ρόμα. Σήμερα (7μ.μ.)οι Αρκάδες αντιμετωπίζουν στην Ολλανδία σε φιλικό την Καμπούρ.

 

SPORTDAY

Εν συντομία 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Το πρώτο σοβαρό φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) ο Αστέρας Τρίπολης στην Ολλανδία. Αντίπαλός του είναι η Καμπούρ, ομάδα Β' Κατηγορίας.

 

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ...ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ 

 

Ο 19χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεντρίκ Γκοντό, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Γκοντό ανήκει στη Φιορεντίνα και αγωνίστηκε την περσινή περίοδο ως δανεικός στην Τερνάνα, όπου είχε 25 συμμετοχές (εκ των οποίων μόνο στις 9 ως βασικός) και 2 γκολ στη Β' Ιταλίας. Όταν τον απέκτησε η Φιορεντίνα προ διετίας είχε διαφημιστεί ως ο "νέος Ντρογκμπά" χωρίς να δικαιώσει τις προσδοκίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί σε μία αξιόπιστη λύση για τον Αστέρα, αν αποκτηθεί.

LIVESPORT

Δοκιμάζει επιθετικό 

Απ' το μικροσκόπιο του Μάκη Χάβου περνάει ο Σεντρίκ Γκοντό. Ο 19χρονος επιθετικός της Φιορεντίνα βρίσκεται στην Ολλανδία και δοκιμάζεται από τον Αστέρα Τρίπολης, ο oποίος εφόσον μείνει ικανοποιημένος θα τον αποκτήσει.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ TP Tις εξελίξεις στο μέτωπο του Φακούντο Μπερτόλιο κοιτάζει διακριτικά η ομάδα της Αρκαδίας. Ο 26χρονος επιτελικός χαφ δεν υπολογίζεται απ' τον προπονητή της Ντιναμό Κίεβου ενόψει της νέας σεζόν, γι' αυτό και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μέχρι στιγμής έχει προτάσεις απ' τη Βραζιλία και την Αργεντινή, ωστόσο ψηφίζει Ευρώπη.

 

ΦΩΣ

Τσεκάρει κορμό, περιμένει Μπερτόλιο 

Το δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης και θα αντιμετωπίσει στην πόλη Έπε την Καμπούρ (Β' κατηγορίας Ολλανδίας). Σίγουρα ο αντίπαλος δεν είναι και τόσο δυνατός, αλλά σαφέστατα το τεστ είναι πολύ πιο σοβαρό από το πρώτο των Αρκάδων στην Ολλανδία, όπου επικράτησαν εύκολα 9-2 της Σιλβόλντε, ερασιτεχνικού συλλόγου της τέταρτης κατηγορίας της χώρας.

Σαφώς λοιπόν ο Μάκης Χάβος περιμένει να βγάλει πολύ περισσότερα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του από αυτή την αναμέτρηση. Επίσης τον ενδιαφέρει να διαπιστώσει τη συνοχή της ομάδας του, το δέσιμο του κορμού του, αλλά και κατά πόσο έχουν προσαρμοστεί οι ποδοσφαιριστές στα νέα δεδομένα που επιχειρεί να περάσει.

Σε σχέση με την προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, εκείνο που "καίει" τον Έλληνα τεχνικό είναι να μη δει ξανά λαθάκια στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη, μια πολυφωνία στην επίθεση θα ήταν κάτι που θα τον ευχαριστούσε να διαπιστωθεί ξανά...

Στα μεταγραφικά, χθεσινές πληροφορίες ήθελαν τους διοικούντες τον Αστέρα να έχουν πάντα στα υπόψη τους τον Φακούντο Μπερτόλιο, έναν ποδοσφαιριστή που ο Χάβος φαίνεται πως εγκρίνει. Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει επιστρέφει στην Ουκρανία και στην Ντιναμό Κιέβου, αλλά από το περιβάλλον του διαδίδεται πως επιθυμεί να γυρίσει ξανά στην Τρίπολη και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Αστέρα.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι δεν είναι ελεύθερος και όσο δεν καταφέρνει να τα βρει με την ομάδα του, ο Αστέρας δεν ασχολείται, καθώς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι σε θέση να πληρώσει τους Ουκρανούς (τουλάχιστον τα χρήματα που αξιώνουν). Ο Μπερτόλιο την περασμένη σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές με τους Αρκάδες πετυχαίνοντας 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημειώνουμε πάντως πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Ντιναμό και αυτή η παράμετρος ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων